Τρίτη 3 Αυγούστου 2010

Το πανέμορφο Ηράκλειο ετοιμάζεται!

Οι Ομάδες του Ηρακλείου για το jamboree ετοιμάζονται πυρετωδώς καθώς έμειναν λιγότερες από 20 μέρες για την έναρξη της σημαντικότερης γιορτής του Προσκοπισμού.
Τα μηνύματα από όλες τις Ομάδες των Αρκούδων φανερώνουν την προσπάθεια που γίνεται, και που εντείνεται όσο περνά ο καιρός, για να είναι τα πάντα έτοιμα πριν την 21η Αυγούστου!
Το ίδιο και στο Ηράκλειο, όπου το επιτελείο της Ομάδα με Αρχηγό τον Γιάννη Βλαχάκη προγραμματίζει τις λεπτομέρειες για το βραδινό που θα γίνει το Σάββατο, πρώτη ημέρα άφιξης των κατασκηνωτών και κανονίζει όλες τις λεπτομέρειες που πρέπει να προσεχθούν τώρα.
Τα εισιτήρια κλείστηκαν και το Συμβούλιο Τιμής της Ομάδας προγραμματίστηκε για την ερχόμενη Δευτέρα!
Εκεί θα συζητηθούν θέματα που αφορούν την οργάνωση των ενωμοτιών και θέματα που απασχολούν τα παιδιά στην πορεία της προετοιμασίας τους.
Αναμένεται να δοθούν συμβουλές για θέματα συντονισμού και επικοινωνίας ανάμεσα στις ενωμοτίες και το Αρχηγείο της Ομάδας, ώστε όλα να δουλεύουν σαν καλοκουρδισμένο ελβετικό ρολόι κατά τη διάρκεια του jamboree, και τα παιδιά να απολαύσουν με τον καλύτερο τρόπο όλες τις δραστηριότητες!

Γιατί όπως λένε... "δεν θέλει κόπο, θέλει τρόπο...!"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου